Kanal Tedavisi Dizisi İclal Aydın Biyografisi

Kanal Tedavisi Dizisi İclal Aydın Biyografisi,Kanal Tedavisi Dizisi İclal Aydın Biyografisi Hayatı,Kanal Tedavisi Dizisi İclal Aydın Biyografisi Hakkında

Adı : İclal Aydın

Doğum Tarihi : 14 Eylül 1971

Doğum Yeri : Nevşehir

Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak geçirdi. Orta üçüncü sınıftan itibaren bir yandan okuyup bir yandan çalışmaya başladı. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. 2. sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşti. Almanya'da altı yıl profesyonel tiyatro yaptı. Çeşitli sosyal çalışmalara, workshop'lara katıldı.

1996 yılında kesin bir kararla tiyatroyu bıraktı ve Türkiye'ye döndü. 1997 yılında televizyona geçti.

Rol aldığı Sıcak Saatler dizisi çok sevildi. HBB'de gündüz kuşağında, 2'den 4'e adında kadınlara yönelik bir program sundu. Bir süre Kanal D'de, 1998-2000 yılları arasında da Radyo D, Radyo Cumhuriyet, Radyo Kent, BRT FM'de program yaptı. Çeşitli dizilerde oynadı. 1999'da Hayat Güzeldir programıyla BRT'ye geçti. Zirvedekiler 2000 En İyi Sabah Programı ödülünü aldı. Hayat Güzeldir programı için yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek ilk kitabını oluşturdu.Şu anda Star TV'de yayınlanan iki aile dizisinde Eda rolünü Emre Kınay ile oynamaktadır. 2 evlilik yapmıştır. Ayrıca Zeynep Lal isminde bir kızı vardır.

DİZİLERİ : Kanal Tedavisi - 2010


kanaltedavisi-dizisi.blogspot.com

0 yorum: